take a breath. let the rest come easy


'' the scariest thing about distance is that you don't know whether they will miss you or forget you ''


- new troll face -


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Maulidur Rasul 18022012


-berbaju kurung turqoise bertudung hitam berbeg hitam dan berkasut wedges hitam. simple jeh. takde lah vogeh mana pun. 

-actually pagi tuh aku bangun lambat gila oke. nasib baik lah terbangun. kalau tak memang aku takkan pergi. hehhh. siap jeh solek molek, terus naik kereta gerak pi rumah arissa amek dia then baru pi bustop sekolah.

-ramai sangat tau yang hot hot cun melecun segak bergaya ayu semuannya (:

-berarak dengan memakai wedges yang hentah berapa inci tuh? ohmaihhh. okay jeh. tapi penat lah ! menyesal pakai tau. tapi takpe lah. aku pakai sebab nak sama darjat ketinggian dengan dorang dorang nih. hikhikkk

-kami kami kami semua duduk bersila bersimpuh di barisan paling hadapan kat dalam dewan tuh okay. hikhikk

-masa dalam dewan tuh, terasa macam nak hentak hentak jeh screen tuh sebab mainkan lagu Maher Zain hentah berapa kali. sampai kan ramai yang dah hafal lagu tuh. kahkah.

-kecheng kechenggg~ Fatin Nurlisa, Nurafiqah, Bariah kena buat chicken dance kat depan. goshhh, semua orang tengok sehh. famous korang woi famous ! hoho

-orite, memang tak dapat nak disangkal lagi. selama tiga tahun aku sekolah kat sekolah tuh, tahun ni lah aku rasa majlis maulud tuh paling best. best sebab ceramah dia best. oh abang jay ;) banyak pengetahuan am yang kitorang dapat. 

-and lepas nih mudah lah kitorang nak belajar sains tingkatan tiga bab empat, reproduction.

-ceramah yang dia bagi tuh, sedikit demi sedikit membuat aku tersentap. sedih tau. ramai yang nangis nangis :'(

-last sekali, masa untuk menjamu selera beramai ramai. makan guna dulang tau ! share empat orang. bersih dah licin. gebang kan? ehhh tak langsung.

-then, BALIK RUMAH.

kbye --'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


p/s : dalam jam lapan lebih baru sayang text. dia baru dapat phone :)


Post a Comment